Fes-te’n soci

Si t’interessa el medi ambient i tens ganes d’aprendre més, junts podem sumar esforços per defensar el territori i les persones tal com hem vingut fent aquests últims 25 anys.

Us recordem que com a socis de Limnos teniu dret a una deducció de fins el 25% de l’aportació en la vostra declaració d’hisenda. Per fer-ho, hem de notificar el vostre DNI, per això si esteu interessats en desgravar la vostra quota cal que ompliu aquesta informació.

Els socis de Limonos poden assistir a les reunions de la junta, aportar propostes de millora de l’entitat i reben dues trameses anuals, per correu, a casa seva, amb la revista la Llúdriga i altres informacions d’interès.

Formulari alta socis

Política de confidencialitat

D’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació, l’informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers titularitat de LIMNOS-Ecologistes de Catalunya amb la finalitat de processar la seva consulta o petició. Podrà exercir els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel•lació per escrit i adjuntant fotocòpia del DNI a l’adreça Plaça dels Estudis, 2. Edifici Museu Darder, 17820 – Banyoles o via correu electrònic a limnos@limnos.org. Podrà revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment via correu electrònic a limnos@limnos.org.