Limnos col·labora a l’estand del Consorci de l’Estany a la Fira de Sant martirià

Limnos va estar col·laborant en l’organització d’un estand informatiu sobre amfibis i tortugues d’aigua a l’estany de Banyoles organitzat pel Consorci de l’Estany.

Es va estar donant informació de Limnos (tríptics, revistes, calendaris, etc) i de la fauna de l’espai.

En relació a aquesta participació a la Fira adjuntem la notícia del Consorci de l’Estany:

Notícies

El projecte LIFE Potamo Fauna present a la Fira de Sant Martirià de Banyoles que va reunir 30.000 persones

El Consorci de l’Estany amb la col·laboració del Centre de Reproducció de Tortugues de l’Albera (CRT) i Limnos va estar present els dies 14, 15 i 16 de novembre a la Fira de Sant Martirià i del Firestany de Banyoles per informar del projecte LIFE Potamo Fauna i dels valors naturals de l’espai natural de l’Estany de Banyoles, i concretament acostar espècies desconegudes per la gent com són els amfibis i les tortugues d’estany als visitants de la Fira. Durant els tres dies van passar per la fira unes 30.000 persones; destacar també que el divendres van visitar la fira més de 1.000 escolars.

En concret es va muntar un estand a l’espai de la Mostra de Races Autòctones de la Fira al Parc de la Draga de 10 metres de llarg per 5 d’ample. L’espai disposava del muntatge de tres aquaris de 100 litres, adequats amb un panell de fusta expositor. En un aquari hi havia 2 exemplars de tortuga d’estany; en l’altre aquari amfibis adults: 5 granotes verdes, 2 gripaus comuns, 3 gripaus corredors, 2 salamandres i 1 granota pintada; i en l’últim hi havia capgrossos de granota verda. El panell de fusta estava senyalitzat amb rètols amb els noms de les espècies. També, en un costat de l’estand hi havia uns palets amb una mostra de dos tipus de trampes per a la captura de tortugues exòtiques i autòctones, una del tipus plataforma d’insolació i una nansa metàl·lica.

En el transcurs de la fira es van repartir 112 díptics del LIFE Potamo Fauna i 27 persones es van apuntar com a interessades en rebre informació del projecte.

Imatge_firaSt martirià2014 Limnos

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.