Bases XIII edició del Concurs de Fotografia de la Natura

A partir d’avui ja es pot participar en la XIII edició del Concurs de Fotografia de la Natura que organitzen el Centre d’Estudis Comarcals de Banyoles (CECB), l’entitat ecologista Limnos, el Museu Darder de Banyoles i la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona (UdG). Aquest any la temàtica del concurs seran les fotografies de “flors i fruits silvestres”.

Us adjuntem les 2014_Bases concurs fotografia i us animem a participar-hi.

Per accedir al formulari d’inscripció al Consurs i enviament de fotografies (Llegir-se atentament les bases del concurs abans d’enviar cap fotografia) ho heu de fer al web del centre d’Estudis Comarcals: WEB CECB

Les fotografies s’hauran de presentar en format digital a través d’una pàgina web, la web del Centre d’Estudis, i només s’imprimiran entre 30 i 40 de les millors en paper per ser exposades.

Aquest any el tema escollit per a les fotografies participants en el concurs ha estat la “Flors i fruits”. Les fotografies es poden presentar fins al 25 de maig entrant al web:www.cecbanyoles.cat i han de complir unes característiques ajustades a les bases del concurs que es presenten :

  • 3 fotografies per persona
  • màxim 6 Mb
  • de color o en blanc i negre
  • que siguin inèdites
  • sense retocs digitals que no siguin bàsics
  • els noms de les fotografies han d’incloure el DNI del concursant (ex: 40678543G-1.jpg, 40678543G-2.jpg, 40678543G-3.jpg)

Un jurat format per un membre de cada una de les entitats organitzadores, Limnos, CECB, UdG i Museu Darder, i especialistes en ciències de la natura i fotografia, reconeguts en els seus àmbits respectius lliurarà el seu veredicte a finals de juny. Es donaran tres premis, un de principal a la millor fotografia dotat amb 400 euros, i dos premis especials de 250 euros a la millor fotografia feta al Pla de l’Estany, i l’altre a la millor fotografia d’un membre de les entitats organitzadores, en el cas de la UdG s’hi inclouen estudiants, professors i personal administratiu.

Una selecció de 30 o 40 de les millors fotografies presentades, entre les quals les finalistes i les guanyadores de les diverses categories, es podran veure gratuïtament a la sala d’exposicions temporals del Museu Darder durant els mesos de juliol i agost. Durant la tardor la mostra es traslladarà al vestíbul de la Facultat de Ciències de la UdG.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.