Activitats del voluntariat ambiental de Limnos 2013

Properes activitats del programa de voluntariat de LIMNOS-Ecologistes de Catalunya del març a al juliol del 2013.

Grup de lludriga

Dissabte 23 de març. II jornada de seguiment de rastres de llúdriga. A les 10 h. davant del Bar Aquàrium. Farem la volta a l’estany a la cerca de rastres de llúdriga.

Dissabte 6 de juliol. III jornada de seguiment de rastres de llúdriga. A les 10 h. davant del Bar Aquàrium.

Divendres 28 i dissabte 29 de juny. VI cens de llúdrigues a l’Estany de Banyoles. Cal inscripció prèvia. El cens es realitza el divendres al vespre-nit i dissabte a la matinada-alba. La nit del divendres LIMNOS convida al sopar dels participants.

Grup de tortugues i amfibis

Divendres 10 de maig. VI Nit d’amfibis. A les 21:30 h. a la tanca d’entrada de les llacunes de Can Morgat. Cal portar lot, i si es vol entrar a l’aigua, botes d’aigua. Escoltarem el cant dels amfibis i buscarem algun individu per a conèixer quines espècies habiten les llacunes restaurades de Can Morgat.Diumenge 21 d’abril. Jornada d’alliberament de tortugues d’estany a l’estanyol de Montalt i Casa Nostra, organitzat en col·laboració amb el Consorci de l’Estany. A les 11h. a la Font de la Puda. Anirem a peu fins la zona d’alliberament, prop l’estanyol d’en Montalt.

Diumenge 28 d’abril. Sortida matinal al Centre de Reproducció de Tortugues de l’ Albera (CRT) a Garriguella (Alt Empordà). Preu: 10 € (inclou entrada visita guiada a les instal·lacions + autocar). Hora de trobada: 9:30 h. a l’aparcament del supermercat “Champion”. Places limitades, cal reservar l’assistència amb antelació.

Grup d’ocells

Dissabte 11 de maig. Inici de la campanya d’anellaments d’ocells a la Puda. Horari pendent de confirmació. Es faran fins a un total de 7 sessions d’anellament científic a l’estació de la Puda entre el maig i principis de l’agost. Les sessions es fan a partir d’una hora després que surt el sol fins al migdia.Dissabte 4 de maig. Cens d’ocells reproductors a l’Estany de Banyoles. A les 8:00 h. al Club Natació Banyoles.

Dissabte 11 de maig. Revisió de les caixes nius per ocells instal·lades. A les 16:30 h. a l’entrada de les llacunes de Can Morgat.

Descarregueu el programa en pdf: Activitats voluntariat LIMNOS_2013

 

Activitats voluntariat LIMNOS_2013

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *