Properes activitats de voluntariat ambiental i del programa educatiu sobre la tortuga d’estany

Activitats del mes d enaig:

Dissabte 16 de maig. Cens i alliberament de tortugues d’estany a Can Morgat

Horari de 11:00h- 13:30 h. Realització d’una visita a la zona i de diverses activitats: cens de tortugues, construcció de trampes de tortugues, revisió de trampes i seguiment amb radiotransmissors. L’activitat finalitzarà amb l’alliberament de 5 tortugues d’estany criades al centre de reproducció de tortugues de l’Albera (CRT) per a repoblar aquesta espècie protegida a l’Estany de Banyoles. Lloc de trobada. Camí d’accés Can Morgat des de la carretera de circumval·lació.

Inscripcions i informació a limnos@limnos.org (pendent d’ampliar informació)

Activitat organitzada per: Fundació Catalunya- La Pedrera, Limnos, Consorci de l’Estany.  Amb la col·laboració de: CRT, Fundació Emys i Departament de Territori i Sostenibilitat. En el marc del projecte  “Mans per la natura” (el programa d’activitats de voluntariat a la xarxa d’espais de la Fundació) “Tortuga d’Estany, 2ª fase” i LIFE Potamo Fauna.

 

Divendres 22 de maig. VII Nit d’amfibis

A les 21:30 hores a la tanca d’entrada de les llacunes de Can Morgat. Cal portar lot, i si es vol entrar a l’aigua, botes d’aigua. Escoltarem el cant dels amfibis i buscarem algun individu per a conèixer quines espècies habiten les llacunes de Can Morgat a Porqueres.

 

30 de maig . Cens i seguiment de tortugues a l’Estany de Banyoles. A les 11h. A davant el Club Natació Banyoles. Finalització a les llacunes de Can Morgat. Es realitzarà un cens de tortugues a l’Estany i es farà un seguiment amb les tortugues marcades amb radioemissors. Organitza Limnos amb la col·laboració del Consorci de l’Estany. Més informació al web i facebook de Limnos.

Dies 9 i 22 de maig. Inici dels anellaments d’ocells científics a la Puda. Anellament a la Puda. Activitat matinal al costat de la Font Pudosa. Si voleu assistir contacteu amb Limnos per horaris a través del mail.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *