caçadorsfurtius

Denuncien dos caçadors furtius al Pla de l’Estany

Els Mossos d’Esquadra van denunciar dos veïns del Pla de l’Estany de 26 i 30 anys i de nacionalitat ucraïnesa i argentina, per caçar de nit, en època de veda i sense tenir a corresponent llicència administrativa per l’ús de l’arma.

Els fets van passar el dia 6 d’agost a Fontcoberta. Una patrulla dels Mossos d’Esquadra van localitzar un turisme aparcat a un descampat a Melianta. Quan s’acostaven al vehicle van veure dos homes que en veure el cotxe policial van intentar fugir, un corrent en direcció a la Platja d’Espolla i l’altre va pujar al vehicle per posar-lo en funcionament. Els agents van poder interceptar els dos homes i desprès d’escorcollar el cotxe van localitzar i comissar una escopeta del calibre 4.5, tipus carabina, una llanterna, 30 balins i dos conills morts.

Els dos homes van quedar denunciats administrativament per les infraccions comeses, que es troben regulades a l’article 31 de la Llei estatal de Caça 1/1970, de 4 d’abril.

Des de Limnos celebrem l’actuació dels Mossos d’Esquadra i lamentem aquestes activitats il·lícites que representen un delicte contra el mediambient.

Aquesta notícia s’ha extret dels butlletins de Radio Banyoles i de Banyoles TV, que podeu consultar clicant el nom.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *