Curs de permacultura a Pujarnol

Us penjem informació d’aquet curs per si us interessa, es fa a la comarca.

imatge_curs_permacultura

Els dies 30 y 31 de Marc de 2013. Organitzat per Som Comunitat a  la Torre de Pujarnol, Porqueres, Pla de L’estany, Girona

Aportacion: Per el curs complert, mes estancia i menjar:  100€  por persona

Mes informació: som(a)riseut.net i al tel.; 633383432

La Permacultura es un mètode per a dissenyar e implementar  paisatges, habitats i sistemes sostenibles, molt apropiat en aquests  temps crítics. Basat en l’imitació del funcionament de la natura, en  l’experiència i coneixements de les cultures indígenes que han viscut en  harmonia amb l’entorn i en els moderns coneixements aportats per  l’ecologia de sistemes, es també un moviment social, una xarxa de  persones i grups que estan estenen arreu del món, solucions més  sostenibles ecològicament, més creatives i més autènticament  democràtiques, maneres de viure més aprop i més respectuoses amb la mare  Terra.

Veurem cóm i on sorgeix, cóm s’estén i cóm s’ensenya, quins temes  pot abarcar… Veurem els principis ètics en els que es basa, la  metodologia de disseny que s’utilitza…mentre fem practiques treballant  alguns exemples de disseny que siguin d’utilitat per a la finca.

 

Facilitat per Jordi Alemany

Nascut a Barcelona en 1950.

Professor d’Ikebana, escriptor a estones,  dissenyador i assessor en permacultura, graduat pel Institut de  Permacultura Montsant i l’Acadèmia Ibèrica de Permacultura. Ha publicat  gran varietat d’articles i monogràfics sobre molt diversos temes  ecològics i socials; un llibre sobre l’aprofitament descentralitzat de  les Energies Renovables i un altre sobre Finances ètiques. Amb  experiència en formació ocupacional, i darrerament com a dissenyador de  permacultura en algunes finques, com a facilitador de tallers tant de  permacultura com de bioconstrucció, ha estat durant quatre anys  tutor-professor del curs Disseny per a la Sostenibilitat de Gaia Education impartit a través de la UOC.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *