Aquest diumenge 13 de gener el cens d’ocells hivernants a l’Estany i altres activitats de natura durant el gener!!!

Activitats del programa de voluntariat ambiental de LIMNOS-Ecologistes de Catalunya 2013

Les activitats de voluntariat estan obertes a la participació de totes les persones interessades sòcies i no sòcies. Si es vol formar part del grup de voluntariat només cal fer arribar un correu electrònic a l’adreça limnos@limnos.org i us mantindrem més informats de les activitats. Es recomana inscripció prèvia.

 GENER 2013

 

  • Diumenge 13 de gener. Tradicional cens d’ocells aquàtics hivernants a l’Estany de Banyoles.

 

Hora i lloc: A les 8h. al Club Natació Banyoles.

 

Farem la volta a peu a l’estany contant tots els ocells aquàtics que localitzem. Es recomana portar prismàtics. Aquets cens es realitza cada any des de 1998 a l’estany de Banyoles i és simultani a altres censos que es fan a tot Europa entre el 10 i el 20 de gener.

 

Activitats complementàries. El dissabte 12 de gener  es farà el cens al riu Fluvià, i a la tarda del dissabte i del diumenge es comptaran els ocells aquàtics que fan dormidors: els gavians i els esplugabous a l’estany i els corb mari gros al Fluvià. Si hi esteu interressats contacteu a limnos per correu electrònic o pel facebook.

 

  •  Dissabte 19 de gener i 2 de febrer. Anellament científic d’ocells a La Puda dins el programa Sylvia de l’Institut català d’ornitologia.

 

Hora i lloc: A les 8h. a la Font de la Puda.

Visita a la zona de xarxes per a la captura d’ocells i anellament dels ocells a la Font de la Puda cada hora fins les14h.

 

  • Dissabte 26 de gener. Jornada de seguiment de rastres de llúdriga a l’entorn de l’estany de Banyoles.

 

Hora i lloc: A les 10h. a davant l’Aquàrium

 

Farem una volta a peu a l’estany i fins a les llacunes de Can Morgat buscant a cada punt que tenim senyalat si hi ha presència o no de rastres de llúdriga. Activitat matinal fins a les 13h aproximadament.

 

En cas de mal temps les activitats es faran un altre dia. Contacteu amb Limnos si teniu dubtes.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *