1000 ciutadans donen suport ja a Salvem SotaMonestir

La plataforma Salvem Sotamonestir ha recollit ja més de 1.000 signatures en suport de la protecció del Sotamonestir (adjuntem imatge “Ja en som 1000!”).

La plataforma Salvem Sotamonestir és la suma de diferents persones i col·lectius de Banyoles amb sensibilitats diverses que té com a objectiu la preservació i ordenació digna d’aquest espai tan singular de la nostra ciutat. Reivindica que els valors paisatgístics, ambientals, de patrimoni històric, culturals i socials prevalguin per sobre dels estrictament especulatius. I reclama a l’Ajuntament de Banyoles un procés realment participatiu on la ciutadania estigui degudament informada i pugui contribuir a decidir el futur del Sotamonestir.

Les properes activitats previstes són les següents:

1. Pa amb tomata popular en defensa de Sotamonestir el proper divendres 28 de setembre a les 19.45h a la plaça del Monestir de Banyoles. Preu: 2€.

2. Taller pràctic el dissabte 29 obert a la ciutadania per preparar al·legacions a la proposta presentada per l’Ajuntament (modificació del TR a l’àmbit de la Ronda Monestir i la Riera Canaleta).

Trobareu el nostre manifest i més informació al nostre bloc:

http://www.salvemsotamonestir.blogspot.com/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *